دریل چکشی چیست

دریل چکشی چیست؟

اگر برای اولین بار است که قصد خرید دریل دارید؛ قطعا متوجه تنوع این محصولات در بازار شده‌اید. یکی از اساسی‌ترین ملاحظات هنگام انتخاب این نوع ابزارهای برقی، انتخاب میان انواع دریل‌های معمولی یا چکشی است اما دریل چکشی چیست؟

دریل‌های چکشی در مقایسه با دریل‌های معمولی کاربرد بسیار بیشتری دارند و می‌توان از آنها به منظور سوراخ کاری سطوح بتنی و سخت نیز استفاده کرد؛ درحالیکه با دریل‌های معمولی امکان سوراخ کاری چنین سطوحی وجود ندارد. درواقع دریل چکشی علاوه بر سوراخ کاری و حفاری، برای انجام کارهای تخریب نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

اگر هنوز مطمئن نیستید که به دریل چکشی نیاز دارید یا خیر؛ حتما تا انتهای مطلب را مطالعه کنید. در ادامه صفر تا 100 دریل چکشی را توضیح خواهیم داد. همچنان با وب سایت ایران ابزار ما همراه باشید.

جهت ارتباط با مشاوران ایران ابزار  ، با شماره های زیر تماس بگیرید.

  034-32231583
 09304237196

منظور از دریل چکشی چیست؟

اگر می‌خواهید بدانید دریل چکشی یعنی چی باید ابتدا تفاوت این نوع دریل را با دریل های معمولی درک کنید. در پاسخ به این سوال که دریل چکشی چیست باید بگوییم که در این نوع دریل‌‌ها یک حرکت چکشی به حرکت معمولی ابزار فوق اضافه شده که ضربات چکش مانند آن مواد را بیشتر خرد می‌‌کند و در نتیجه موجب سوراخ کاری سریع تر و روان ‌تر می‌شود.منظور از دریل چکشی چیست

در دریل چکشی چندین مکانیزم وجود دارد که اولی شامل مکانیزم چکش زنی ساده، دومی مکانیزم چکش کاری مبتنی بر کلاچ و دیگری مکانیزم چکش کاری مبتنی بر پیستون می‌باشد. دریل‌های چکشی معمولی از مکانیزم چکش زنی ساده یا مبتنی بر کلاچ استفاده می‌کنند؛ درحالیکه مکانیزم دریل چکشی چرخشی مبتنی بر پیستون بوده و درنتیجه انرژی ضربه‌ای بسیار بیشتری تولید می‌نماید.

دو دیسک یا صفحه دندانه دار درون دریل‌های چکشی قرار دارد که در زمان انتخاب حالت چکشی، دندانه‌های قرار گرفته شده در هر صفحه شروع به لغزیدن بر روی دندانه‌های مقابل خود می‌کنند و به این ترتیب حرکت رفت و برگشتی یا ضربه ای ایجاد می‌شود. اگر نیرویی به ماشه وارد نشود، دیسک‌ ها توسط یک کلاچ از هم جدا شده و عمل کوبیدن متوقف می‌گردد.

 خرید انواع دریل چکشی با بهترین قیمت 

بررسی کاربرد دریل چکشی و نکات ایمنی استفاده از آن

برای کارکردن با یک دریل چکشی، کافی است کلید حالت چکش را بر روی دسته آن فعال کرده و ماشه دستگاه را فشار دهید. سایر کلیدهای موجود بر روی دسته دریل چکشی نیز بر اساس نوع و برند، مربوط به تغییر سرعت، گشتاور، سوئیچ‌های ضد گرد و غبار، قفل و موارد مشابه هستند.بررسی کاربرد دریل چکشی

نیروی محرکه پشت یک دریل چکشی موتور دستگاه است که سرعت آن با RPM (تعداد دور در دقیقه) و نرخ ضربه آن با BPM (تعداد ضربه در دقیقه) نشان داده می‌شود. این دو پارامتر قدرت موتور یک دریل چرخشی را تعیین می‌کنند. همچنین برای انجام کاربردهای گوناگون باید به نوع مته موجود در دریل چکشی توجه نمایید.

اما کاربرد دریل چکشی چیست؟ انواع کاربردهای این ابزار عبارتند از:

  • ایجاد سوراخ و حفاری سطوح بتنی
  • تخریب سطوح سختی مانند آجر، سنگ و سرامیک کف و دیوار
  • انجام تمام کارهای تخریب

به این نکته توجه داشته باشید که کار با دریل در حالت چکشی ممکن است به برخی سطوح مانند گرانیت ومرمر آسیب رسانده و موجب شکسته شدن یا ترک خوردن آنها شود. همچنین برای سرامیک‌هایی که جنس شکننده تری دارند باید از مته هایی با قطر کمتر استفاده کنید.

آشنایی با قطعات دریل [اجزای تشکیل دهنده دریل ] 

از دریل چکشی نباید برای سوراخ کاری سطوح فلزی استفاده شود؛ چراکه در حالت چکشی امکان سر خوردن مته روی سطح فلز وجود دارد که برای ایمنی کاربر خطرناک می‌باشد. بنابراین برای سوراخ کاری فلز توصیه می‌کنیم دریل را از حالت چکشی خارج نمایید.

در دریل های چکشی بدنه دستگاه باید از یک سیستم ضد لرزش برخوردار باشد تا خستگی کمتری بر روی دست شما ایجاد کند. برای خرید استانداردترین دریل چکشی از محصولات وب سایت ایران ابزار دیدن کنید.

حالت چکشی دریل چیست؟

حالت چکشی دریل چیستاگر قصد خرید یک دریل جدید را دارید و می‌خواهید بدانید  دریل چکشی چیست؟ باید در خصوص حالت چکشی آن و نحوه استفاده از این حالت بیشتر بدانید. این حالت منجر به افزایش قدرت دریل شده و همانطور که گفته شد به سوراخ کاری سطوح سخت کمک می‌کند. شما باید یک کلید که شکل چکش کنار آن حک شده را انتخاب کنید تا دریل از حالت ساده به حالت چکشی تبدیل شود.

بنابراین در مواقعی که کاربر احساس می‌کند برای حفر یا سوراخکاری عمیق تر به قدرت ضربه ای نیز احتیاج دارد می‌تواند از این قابلیت دریل چکشی استفاده نماید. بارزترین مثالی که برای این قابلیت دریل‌ها بیان می‌شود؛ تخریب بتن و سایر سطوح سخت است که ضربه‌های قوی تر به تسهیل روند آن کمک می‌کند.

البته همیشه نباید از حالت چکشی دستگاه استفاده نمایید؛ چراکه می‌تواند به برخی از سطوح و متریال آسیب برساند. بنابراین هر زمان که نیازی به ضربه زدن نیست، دریل را از این حالت خارج کنید. یکی دیگر از نکات مهم هنگام کار با دریل چکشی که در قسمت قبلی نیز به آن اشاره شد استفاده از مته مناسب به جهت سوراخ کاری و تخریب است.

بهترین مارک دریل {پرفروش ترین مارک دریل 1402 } 

دریل شارژی چکشی چیست؟

دریل های چکشی مانند انواع دیگر در دو نوع برقی و شارژی موجود هستند که مسلما نوع شارژی آنها به دلیل قابلیت هایی مانند عدم نیاز به برق مستقیم یا امکان کار در ارتفاعات و غیره، محبوبیت بیشتری در میان کاربران پیدا کرده اند. نحوه کار دریل شارژی چکشی نیز مشابه انواع دیگر این دستگاه بوده و همزمان می تواند هم مته را بچرخاند و هم نیرویی را به صورت ضربه به مته وارد کند.

بنابراین همانطور که مته به سمت جلو پیش می‌‌رود، ضرباتی به پشت مته وارد می‌شود که نیروی بیشتری را به نوک آن انتقال می‌دهد. در نتیجه همین نیرو دستگاه می‌‌تواند عملیات سوراخ کاری سطوح بتن، سنگ و آجر را نیز با موفقیت انجام دهد. همچنین بسیاری از دریل های شارژی چکشی را می توان با خاموش کردن عمل چکش به عنوان یک دریل شارژی معمولی استفاده کرد.

اگر می‌خواهید بدانید بهترین برند دریل چکشی چیست و همینطور برای خرید نوع دریل مورد نیاز خود به مشاوره تخصصی نیاز دارید؛ همین امروز با تیم حرفه‌ای ایران ابزار تماس بگیرید.

فرق دریل چکشی با گیربکسی (بررسی تفاوت ها)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب کنید که کدام فیلد نمایش داده شود. می توانید با کشیدن فیلدها را به دلخواه مرتب کنید.
  • مشخصات اصلی